Asbest verwijderen en nieuwe dakplaten.

Wij werken samen met een professioneel en gecertificeerd bedrijf dat asbest kan verwijderen. Een partner die met u meedenkt en uw zorgen uit handen neemt. Het verwijderen van asbest is maatwerk en vraagt om samenwerking. Onze partner stelt de klant centraal, adviseert, luistert naar uw eisen en wensen en vertaalt dat in een stappenplan met heldere afspraken. Na afstemming wordt het asbest saneringsproject volgens plan milieuvriendelijk en volgens alle wettelijke eisen uitgevoerd.

 

Wat komt er allemaal kijken bij het verwijderen van uw asbest dak :

  • een medewerker van ons komt bij u op locatie kijken, geeft advies en maakt direct een offerte
  • wij adviseren u over het verwijderen van asbest en terugleggen van nieuwe beplating
  • wij meten voor u de m2 in
  • een asbest inventarisatierapport wordt verzorgd door een asbest expert
  • er wordt melding bij de gemeente gedaan
  • wij regelen een gecertificeerd bedrijf dat bij u het asbest komt verwijderen
  • direct daarna bevestigen zij de dakplaten
  • aansluitend wordt de afwerking van goten en overstekken verzorgd

 

De mogelijkheid bestaat om via ons subsidie aan te vragen bij de overheid voor het saneren van uw asbest. In combinatie met zonnepanelen is er ook een financieringsplan mogelijk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs deze staan u graag vrijblijvend te woord.

Budget

Wilt u uw asbestdak(en) verwijderen? Maak dan gebruik van de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden kunnen gebruik maken van de subsidieregeling. Het totale beschikbare budget voor de regeling is € 75 miljoen voor de periode 2016 tot en met 2019, of tot het totale beschikbare budget aan subsidie is uitgeput.

Uitputting van het totaal budget € 75 miljoen gaat snel

De uitputting van het totale budget verloopt op dit moment erg snel. Het totaal beschikbare budget van € 75 miljoen kan daardoor eind 2018 zijn uitgeput. Na uitputting van het totale budget zal er geen nieuw budget meer bijkomen. dit betekent op=op! Dien daarom na de sanering van het asbestdak zo spoedig mogelijk uw subsidieaanvraag in!

Budgetclaim per 21 oktober 2018

Totaal budget  Budgetclaim t/m 16 oktober 2018 Restant budget
€ 75 miljoen € 73,3 miljoen € 1,7 miljoen
Aan vermelde cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefonisch Contact

+31 (0) 6 16 26 89 60

Online- E-Mail