Accountmanager

Home » Accountmanager

Wegens uitbreiding van onze salesactiviteiten zijn wij op zoek naar getalenteerde freelance (zelfstandige) accountmanagers voor heel Nederland.

 

Functieomschrijving

Voor de verkoop van onze producten en het adviseren van onze potentiële klanten zijn wij op zoek naar commerciële accountmanagers. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, offerte-aanvragen en zelf leads creëren in heel Nederland. Hiertoe adviseer je de potentiële particuliere- en zakelijke klanten aan huis of bedrijf of per telefoon.

Deze afwisselende functie zal voornamelijk zelfstandig worden uitgevoerd zowel vanuit een thuiswerksituatie als op locatie bij de klant. De werktijden zijn flexibel en liggen tussen 9.00 en 20.00 uur. Tevens zou je dit naast je bestaande opdrachten kunnen uitvoeren.

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie in een jonge, dynamische werkomgeving binnen een branche met een ideaal marktpotentieel! Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen.

Naast een sales- en producttraining krijg je toegang tot onze systemen en krijg je de mogelijkheid om zelf de hoogte van je inkomen te bepalen, waarbij een meer dan goede omzet valt te behalen.

Ben jij klaar voor deze groene uitdaging ???

 

 

Profiel

–          Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en hebt commerciële talenten
–          Je bent flexibel en communicatief vaardig
–          Je komt afspraken altijd na
–          Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
–          Je bent leergierig en je maakt je nieuwe kennis snel eigen
–          Je bent in het bezit van rijbewijs B
–          Je bent ingeschreven bij de KvK of je wilt je gaan inschrijven in de toekomst

Kortom, je bent een zelfstarter die ondernemerschap, betrokkenheid en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Producten en diensten die je mag leveren.

Leveren van Energiecontracten aan particulieren, midden-en klein bedrijf, grootzakelijk.

Adviseurs in zetten bij verduurzamingsvragen.

Het team

Als teamplayers van Uw Energie Beheer werken wij samen aan een duurzame toekomst. Het team bestaat uit 14 ondernemers die de klant ontzorgen met advies over energieleveranciers, verduurzaming, subsidie-aanvraag en indien gewenst een financiering. Doordat onze adviseurs, ieder op hun eigen gebied, veel expertise inbrengen, bouw je over alle producten veel kennis op. Kortom je staat er niet alleen voor.

Geïnteresseerd ? Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Mail: hans@uwenergiebeheer.nl     Telefoon:  06 16 26 89 60